0 szavazat
(150 pont) által 
által újranyitott

Sziasztok! Szeretném megcsinálni az extra feladatot CodeBerry-n és jól jönne egy kis segítség. :) Egy egyszerű idézetes oldalt kell fejleszteni aminek egyik pontja:
- Az egész oldalra ráférne egy refaktorálás a mobile-first elvek alapján.

Köszönöm!

2 Válasz

0 szavazat
(490 pont) által 
által kiválasztott
 
Legjobb válasz

én még nem tanultam a Codeberry "reszponzív webdesign" anyagrészét, de talán vmax értékben adnám meg az adatokat , pl: font-size: 1.5vmax;

0 szavazat
(17,1e pont) által 

Szia Sziha!
Érdemes megnézned úgy az oldalad, hogy mobil nézetben legyen (erre van lehetőséged a developer toolbarban), és elképzelned, hogyan nézhetne ki jól ilyen kis nézetben.

(150 pont) által 
Szia Balázs!
Azt hiszem megtaláltam amire gondoltál.  Chrome böngészőben a devtools bal felső sarkában rányomtam a Toggle device toolbar gombra és most látom, hogy nézne ki különböző mobil készülékeken az adott oldal. Mi a következő lépés?
(17,1e pont) által 
Építsd meg az oldalt :).
A viccet félretéve, azt hiszem érdemes lenne mindeknéppen elvégzned a Codeberry "reszponzív webdesign" anyagrészét, mert az ott lévő építőkockák ismerete szükséges ahhoz, hogy tudj készíteni egy reszponzív oldalt.
Egyébként erre nincsenek meghatározott "lépések". Képzeld azt el, hogy miként nézhet ki jól az oldalad különböző nézetekben, akár javasolt erről egy rövid rajzot is készítened. Utána pedig el tudod kezdeni a kódolást is.
(150 pont) által 
Rendben! Köszönöm! :)

365 kérdés

374 válasz

123 hozzászólás

2,2e felhasználó

Üdvözlet a "Kérdezd Lacit" weboldalon, ahol programozás témában kérdezhetsz és kaphatsz választ a közösség tagjaitól.
...